Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok és altatót...

Terhes vagyok és altatót szedek, hogyan tudnám letenni?

Figyelt kérdés

Hirtelen abbahagyni nem szabad, mert az elvonási tünetek nagyobb kárt tesznek, mintha szedném.

Találtam tanulmányokat, miszerint nincs bizonyíték arra, hogy kárt okoz a babában, ha az utolsó trimeszterre már nem szedi az illető. [link]

De hogyan tudnám letenni? Most estére egy negyed zopigent veszek be, de 4 óra alvás után felkelek és nem tudok vissza aludni.

Kíméljenek a "minek neked gyerek ha gyógyszert szedsz" emberek. Köszi.

2023. jan. 27. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem legjobb lenne, ha ezt orvostól kérdeznéd meg. Nehogy valami baj legyen.
2023. jan. 27. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi történt azóta veled? Sikerült letenni az altatót? Én még nem tudom biztosra, terhes vagyok-e. Lombik beültetésm volt egy pár napja, azóta visszatért az álmatlanságom.
ápr. 23. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!