Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyha egy nőnek hüvelygombája...

Hogyha egy nőnek hüvelygombája van akkor azt jelenti hogy candidaja van?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt az egészet az interneten minden össze-vissza ír van . van ahol azt írja hogy candida gomba és az halálos stb. van ahol az csak hogy a sima hüvelygomba most akkor a kettő ugyanaz vagy ez két külön dolog?

2023. jan. 25. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem halhatsz bele a hüvelygombába ha erre gondolsz.

Menj el orvoshoz.

2023. jan. 25. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Voltam es kaptam ra kremet. Allitolag az antibiotikumtom alakult ki.

De a candida ugyan az?

2023. jan. 25. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Igen, a hüvelygomba általában a Candida. Nem, nem halhatsz meg tőle. Alapból is jelen van a hüvelyflórádban, csak ha túlságosan elszaporodik, akkor okoz okoz gondot.
2023. jan. 25. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Vegyél Lacinelle huvelykapszulat! En is epp ma vettem. Antibiotikum miatt elojott nekem is sajna. Felborult az egyensuly. Ettol hip hop elmulik. Es nem halalos. 17 evesen evekig szenvedtem tőle de még elek
2023. jan. 25. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Több fajta gomba is van a candida az vsak az egyik típus.

Általában a szervezet egyensúlyának a megváltozása miatt jöhet elő.

Lehet hogy az étkezés nem megfelelő például sok cukor vagy helytelen életmód,stb.

Maga a gomba jelen van a szervezetben,környezetben, halálos nem szokott lenni.

Akkor lehet a szakirodalom szerint halálos ha le van gyengülve az immunrendszer sugárkezelés stb. De az lehet a sugartol is.

2023. jan. 25. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

A candida albicans egyik fajta. Ez a testunkben velunk lakik, nem elkapjuk valahogy, hanem elszaporodhat, ha valamitol felborul a huvelyflora.

Aztan majdnem ugyanolyan tunettel jar a bakterialis fertozes. Az e coli a szekletben, vegbelunkben lakik, nagyon konnyen juthat a huvelyhez. Nagy melegben muszalas bugyiba izzadas pl.

2023. jan. 25. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Jaa, es hogy halalos, olyat biztos, hogy egyetlen letezo orvos nem mond, plane ha a huvelyrol beszel.
2023. jan. 25. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Rakjál bele tejfölt és ha berobban kefírnek, akkor gomba. (Fábry-s poén)
2023. jan. 26. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!