Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szedte be valaki így a Flucona...

Szedte be valaki így a Fluconazolet?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom ezt a gyógyszert írta fel nekem hüvelygombára, azonban azt mondta, hogy hüvelyben alkalmazzam, egy alkalommal és 2 db-ot tegyek fel egymás után. A hivatalos betegtájékoztatóban nem írja hogy lehetséges lenne a hüvelyben történő alkalmazása és több patikus sem hallott még ilyenről. Én végül úgy döntöttem, hogy szájon át veszem be, többek véleménye szerint ennek így több értelme van.

Lányok, valaki mondjon valamit

2023. jan. 13. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Google első találat, hogy vaginálisan is alkalmazható.
2023. jan. 13. 09:44
 2/6 A kérdező kommentje:
A hivatalos begegtájékoztatója nem ezt írja
2023. jan. 13. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
17%

De a hivatalos betegtájékoztatóban az a varázsmondat is benne van, hogy "ha az orvos másképp nem rendeli"

Miért kell ennyire túlkombinálni mindent?

Meg ha már beszedted így, nem mindegy? Meglátod, hat-e így, ha nem, akkor újra írnak ki.

2023. jan. 13. 13:01
 4/6 A kérdező kommentje:
A bunkóság ellenére köszönöm a válaszokat. Megoldom
2023. jan. 13. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mar megoldottad! Aljalmazhato huvelybe is. Celzott, eros gombaolo. Nalam bevalt. Majd ird meg, hogy szajon at mukodott-e. Ilyenkor az a gond, hogy a gyomorsav kinyirja a hazoanyagokat.
2023. jan. 14. 06:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Konklúzió majd 1 év után: A Fluconazole szájon át hatásos. Kész :D
2023. okt. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!