Fluconazole -q pharma kapszula hatott valakinek hüvelygombára?
Sok ideje küzdök vele és az eddigi gyógyszerek sajnos nem segítettek.
Ma ezt kaptam a felírt helyett de azt mondták hasonló így nyugodtan adja.
Heti 2x elég de én ezt keveslem. Ennyire erős hatású lenne vagy miért csak 2x adag és egy héten? Kaptam hozzá krémet is így remélem hátha ettől meggyógyulok. Erős folyásom van amit szeretnék megszüntetni, büdös. Tapasztalatokat szeretnék, hogy akinek segített miket tapasztalt hogy múlt el stb. Ha ez nem válik be akkor visszamegyek és rendes hüvelyi kezelést fogok kapni hogy jobban átlásson de remélhetőleg ez is használni fog.
Ha sok ideje küzdesz a gombával, (ez azt jelenti, hogy gyakran visszatér, igaz?) akkor az egyik, nyugaton elterjedten alkalmazott kezelés szerint a kezdeti kezelés szerint az első héten 3 kapszulát kell bevenni fluconazolból, és után pedig 6 hónapig hetente 1 kapszulát.
Ha a hüvelyfolyásod büdös, akkor lehetséges, hogy nem csak gombás, hanem baktérium fertőzésed is van, ezzel menj el orvosoz.A gombás fertőzés nem büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!