Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történhetett? Miért nem...

Mi történhetett? Miért nem jön meg nekem?

Figyelt kérdés

December 15-én kezdődött az utolsó menstruációm. Lezajlott volna, volt utána egy szokásos kis barnázgatás de az nem maradt abba, eleinte nagyon erős volt, görcssel is járt, eltartott kb másfél hétig. Hormonmentes spirálom van. Január 8-án megnézték nekem uh-n a spirált. Előtte is rózsaszínes vér volt a wc papíron. Mindent tökéletesen rendben talaltak a spirállal, gyulladast sem láttak . Direkt kérdeztem és terhesseget sem láttak az uhn. 4mm méhnyálkahártyát írtak akkor a papírra. Azt mondták ez a spirál természetes velejárója lehet néha, minden teljesen oké.

Január 10-én volt tojásfehérje nyákom ami ovura utal de lassan eltelik 2 hét és menzi sehol még a mellem se feszül.

Azóta barnázás nincs mióta az uhs vizsgálat volt. Viszont lassan már egy hete késik, mondjuk nekem mindig késik de most a mellem sem feszül pedig menzesz előtt MINDIG szokott. Méhszájam reggel lent volt és kemény, most is felnyúltam de most nem tudtam megállapítani mi van.

Párom belém élvezgetett egész hónapban.

Nagyon nem szeretnék gyereket.

Mi lehet velem?

2023. jan. 22. 11:33
A kérdező szavazást indított:
A barnázás zavart be
Terhes lehetsz
Szimplán csak késik, lehet elmaradt az ovud vagy valami bezavart. Várj!
6 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
7%

Terhes biztosan nem leszel, ha nem lejárt a spirál. Mivel 5 év a szavija. Nekem lassan 2 éve van és semmi probléma

Hormonmentes mini az enyém.. néha van mikor 1-2 nap késik máskor hamarabb jön meg, néha nagyon görcsölök, néha egyáltalàn nem. Valószínű ez a spirál velejárója, mégiscsak egy idegen test van a szervezetedben! Ne aggódj, várj, és ne idegeskedj, mert a stressztől is késhet. :)

2023. jan. 22. 12:12
 2/9 A kérdező kommentje:
2022.01.11. Óta van fent. :) hormonmentes gold-t mini.
2023. jan. 22. 12:14
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Tudtommal 1 év mire hozzászokik végleg a szervezet, de ne aggódj. Ha az orvos is azt mondta rendben van!
2023. jan. 22. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Spiral mellett szokott kesni, sztem akkor termekenyul meg, de ugye nem tud megtapadni. Ez ilyen
2023. jan. 22. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehetsz terhes is, ha pl elcsúszott :(
2023. jan. 22. 13:31
 6/9 A kérdező kommentje:

2023. Január 8 az utolsó infóm a spirálról, akkor elvileg tökételesen illeszkedett szóval nem volt elcsúszva, az orvosnő úgy fogalmazott hogy “teszi a dolgát “ és hogy minden oké vele .

Azóta remélem nem csúszott el.

Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes. :(

2023. jan. 22. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Tesztet csinaltal?
2023. jan. 22. 13:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Még nem
2023. jan. 22. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje
2023. jan. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!