Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tesznek akkor ha nem jon...

Mit tesznek akkor ha nem jon meg eggyaltalan a menstruacio? Mivel inditjak be?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 15:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Eggyaltalan nem volt meg semmi. OLyan feher is egy nagyon keves szornyen keves. meg tisztasagi sem kellett hozza. :(( Amikor meg kisebb voltam u 7-be voltak fajdalmaim, vesegorcs s hasi fajas s azzal annyi. :|
2010. okt. 3. 19:08
 12/24 anonim válasza:
Anyukáddal beszéltél erről? Nem aggódik miatta? Szerintem keressetek fel egy magán nőgyógyászt (mondjuk akihez anyukád jár) mert ők mindig kedvesebbek és figyelmesebbek. Nem kell tőle tartani, valószínűleg megvizsgál és vesznek majd vért is hogy kiderítsék, hogy egyszerűen valami kisebb hormonzavar vagy komolyabb probléma. Barátnőm kapott rá gyógyszert 9.ben (bár neki egyszer megjött előtte, és utána évekig nem volt semmi) fogamzásgátlót azt hiszem a hormon miatt, meg vérképzőt meg valami olyan gyógyszert ami nem engedte hogy a vére olyan könnyen megalvadjon.
2010. okt. 3. 20:39
 13/24 anonim ***** válasza:
Gyógyszert fogsz rá kapni. Ha netán élsz szexuális életet, most is, így is védekezned kell, mert bármikor megérhet egy pete és teherbe eshetsz.
2010. okt. 3. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
18 éves korig nemigen foglalkoznak az ilyesmivel. Ez már elég sok kérdésből kiderült.
2010. okt. 4. 06:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha 16 múltál mindenképp menjetek orvoshoz.A zárt szűzhártya kizárható ha volt kevés fehéres váladék.
2010. okt. 4. 08:33
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem elek nemi eletet.
2010. okt. 4. 14:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom h mit csinaljak most paran azt irtak h menjek el paran meg h ne .
2010. okt. 4. 14:55
 18/24 anonim válasza:
ha valami komolyabb bajod van és mondjuk nem lehet gyereked később, majd azt fogod mondani, hogy "azért nem mentem el nőgyógyászhoz, mer' gyakorikérdéseken azt mondták ne menjek."? ezzel nem vesztesz semmit, csak egy kis pénzt, de szerintem az egészséged fontosabb lehetne..
2010. okt. 4. 15:25
 19/24 A kérdező kommentje:
De felek is .
2010. okt. 4. 18:35
 20/24 A kérdező kommentje:
Amugy meg pattanasaim se nagyon voltak. De mas minden ugy fejlodott szerintem ahogyan kellett. Meg a honalj szorzet alakult ki keson.
2010. okt. 4. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!