Vitagyin c rontott a helyzeten?
A Vitagyn C nem tud mindent megállítani. A fertőzés kiújult, vissza kell menned a nőgyógyászhoz. Hidd el, amíg nem unnak meg, hogy 3 hetente járkálsz, nem fognak veled foglalkozni. A kenet xart sem ér, kell, de ha nem mutat semmit, az nem azt jelenti, hogy nincs bajod. A kenet sem mindig tenyészik ki, főleg, ha előtte hüvelyflóra helyreállítót szedtél.
Nekem akkor nem hat általában, mikor nem bakteriális, hanem gombás fertőzésem van.
Ne szedj semmit, kérj időpontot, nézzenek meg megint.
5
Miért, miért? Hogy van neked barátod, 12 éves vagy?
Ha ez az orvos nem tud már mi mást felírni, menni kell egy másikhoz. Én 20 nőgyógyásznál voltam, mire találtam egy rendeset.
Nekem épp tavaly év végén volt az hogy több folyásom lett, semmi egyéb tünet és erre vettem a gyógyszertárba vitagyn c-t. Két este használtam, harmadik reggel iszonyatosan viszketni kezdtem és gombás fertőzéses tüneteim lettek.
Én abba is hagytam a vitagyn c-t, hagytam egy nap szünetet, majd klion kúppal kezeltem. Most voltam nőgyógyásznál még várom a rákszűrés eredményét. A tüneteim mondjuk elmúltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!