Nőgyógyászati vizsgálat után érdemes használni betétet?
Figyelt kérdés
Első nőgyógy.vizsgálat fog következni, és hallottam, hogy a rákszűrés után előfordulhat vérzés, meg kifolyik az uh síkosító zselé
Kérdésem, ezek mennyire vészesek? Kell használni miattuk betétet, vagy nem vészes? Ha igen, elég a tisztasági, vagy már a szárnyas fajta fog kelleni?
2023. jan. 11. 19:32
2/9 anonim válasza:
Tisztasagi eleg,de minimalis sikositot hasznalnak, nem folyik ki nagy mennyiseg. Illetve en pl meg soha nem vereztem rakszures utan szerencsere, ez is talan orvostol fugg, ha tul durva, akkor lehet verzes.
De passz.
3/9 anonim válasza:
Nem az orvos durvaságától függ, hanem a méhszájtól. Valakinek vérzékenyebb.
De nem kell bő vérzésre gondolni, csak pecsételés.
4/9 anonim válasza:
Vajon kicsoda a kérdező? 😉
Fétike, téged sajnos nem fogad a nőgyógyász.
5/9 anonim válasza:
Tisztasági elég, enyhe pecsételő vérzés szokott néha előfordulni, egyénfüggő.
6/9 anonim válasza:
Te amúgy a szárnyasra vagy beállva, Fétike? :D
7/9 anonim válasza:
Én mindenképpen a szárnyast ajánlom, így gyorsan hazarepülhetsz.
8/9 anonim válasza:
én szoktam betenni betétet nőgyógyászati vizsgálat napján.
9/9 anonim válasza:
Ahová én járok az öltözőben van kihelyezve tisztasági és rendes betét is, amit nyugodtan lehet használni. Nekem az orvosom sok zselét használt az elsőnél, hogy nekem kellemesebb legyen, de kaptam törlőkendőt is a végén. Minimális vérzés nálam volt, de semmi extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!