Folyás esetén feltétlenül muszáj tisztasági betétet használni?
Figyelt kérdés
Mennyire probléma, ha inkább a bugyiba megy a folyás? Ki lehet mosni, nem? Milyen hátulütői vannak, ha nem használunk tisztaságit?2023. jan. 11. 14:44
1/5 Metionin válasza:
Igazából ha téged nem zavar, akkor ne használj. Sok idő után hagyhat maradandó foltot a bugyin de amúgy magán a folyásos bugyin kívül nincs hátulütője, ha nem használsz tisztaságit. Engem nagyon zavar ha a folyásos bugyiban kell ülnöm egész nap, emiatt használok.
2/5 anonim válasza:
Fétike, ez volt már, találj ki valami újat.
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz a folyásban tocsogni egésznap akkor nem árt:)Én használok mert így érzem magam biztonságban.Este lefekvéskor nyilván nem kell.Aki izzadós odalenn annak nem árt vagy csrélhet alsót naponta 3-szor.Na fétises most jó így?😂Már ha az vagy.
5/5 anonim válasza:
Én nem használok, mert utálom, de szerencsére reggel a nagydologgal párhuzamosan távozik a nyálka.
Tessék, remélem, kielégítő választ kaptál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!