Folyáshoz feltétlenül kell tisztasági?
Csak pénzpazarlás, meg környezetterhelés arra a pár cseppre
a bugyit meg kilehet mosni
mik az érvek a tisztasági mellett?
Ha folyás, akkor az nem pár csepp.
A betét elnyel és egyben szagtalanít is valamilyen szinten. A bugyi ezt nem tudja.
#2, ki lehet ám napközben cserélni ;)
Nekem pl olyan mennyiségű folyásom van, hogy a bugyin, a bodyn és a farmeron is átüt(ne), és bármennyire egészséges vagyok, aligha hiszem, hogyha pl ebben a melegben nekiállnak a bacik, akkor kellemes szaga lenne nap végére, nem mellesleg nyirkos).
Folyás alatt most itt a fehér szerű váladékra gondolsz, vagy pedig az elővérzésre?
A fehér szerű váladék ki tudja szedni a bugyikból a színt, ezért valaki szereti a betétet használni. Illetve a mértéke is változó... Én nem szoktam erre betétet használni, de ahogy előttem mondták, van akinek annyi van, hogy kell, és van aki sajnálja a fehérneműjét, főleg ha drága.
Ha elővérzésről beszélsz, akkor azt lehet, hogy nehezebb kimosni, hisz vér. Szagos is lehet és mennyisége is változik. Ugyanazok a problémák lehetnek, mint amit előbb leírtam.
Itt most lesz egy kis filozófiai hozzászólásom is, amit vagy elolvasol, vagy nem. Vagy egyetértesz, vagy nem. De sok női testnedvhez van egy olyan hozzáállás, hogy ciki ha van. Vagy ha van is, nem beszélünk róla. Izzadság, menszesz, a fehér váladék stb. Az én környezetemben volt olyan lány fiatal koromban, akit cikiztek pl a fehér váladék miatt. Attól függően, hogy ki milyen környezetben nő fel, milyen behatások érik az élete során, lehet, hogy rosszul érzi magát bizonyos dolgok miatt. Lehet, hogy nem érzi tisztának magát betét nélkül, lehet, hogy szégyelli az izzadtság foltot. Bármi ilyen lehet. Környezet kérdése. Ilyenkor az az érv, hogy "pénzpazarlás" nem hatásos érv, mert ennek az embernek a kényelméről van szó és berögzött szokásairól. Ez nem feltétlenül rossz dolog, és nem mondom azt, hogy abba kell rögtön hagyni. Egyszerűen csak egy más hozzáállás.
A tampon sem kornyezetbaratabb sokkal mint a betet, de egyebkent egeszsegtelenebb a testedre ez bizonyitott.
Masreszt, akinek minden nap van olyan folyasa, amihez tisztasagi betet szukseges (azaz nem par csepp!) az bizony nem egeszseges. Nekem ezt magan orvos mondta rutinvizsgalaton mivel nekem is ilyen volt es en is azt hittem, hogy normalis (nem volt sem budos sem furcsa allagu vagy fura szinu) de nem az, kezelni kell. Egy egeszseges mennyisegu minden nonek van, de ehhez nem kell naponta tisztasagi betet mert nem latszik meg a bugyin annyira hogy eszre vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!