Ki hogy szokott méregteleníteni? Lefogyni nemakarok, csak az a célom, h. kitisztuljon a szervezetem, és ezzel az arcborom is.
Nincsen ilyen hogy méregtelenítés. Azt a vese meg a máj folyamatosan csinálja. Ez egy áltudományos humbug.
orvos
En kb. 1 honapig szoktam ezeket a teakat fogyasztani ehgyomorra, amikor nem reggelizem, de tizorait mar fogyasztok.
Ebed az a normalis, persze, mint irod is, nem nehez etelek, inkabb halak, levesek, vagy parolt rizs es grill, vagy sulttel, es salataval.
Amikor igy teszel, akkor mar atvan mosva a szervezeted, mivel reggel ures a gyomor, tehat ez a tea mar kenyelmesen tud haladni es tisztitani!
En pl. gyumolcs napokat is szoktam tartani, amikor igyekszem csak egyfajta gyumolcsott fogyasztani, mint szolo, mivel ennek is nagyon jo tisztito hatasa van, de lehet almat is.
Az elottem szolohoz, annyit fuznek hozza, hogy meglehet nezni a regi kis oreget, hogy 50-60 eves korukra mennyire nehezen mozogtak pl.
Mert nem gondoskodtak a test tisztitasarol, etkeztek, es bizony ha nem minden embernel, de nagyon sok embernel ezek voltak a betegseg okozoi, mivel "elzarodasok" keletkeztek a szervezetben, aztan mar csak jottek a fajdalmak egymas utan.
Ezt mindenki onmaga donti el, hogy hogyan el, es hogyan tartja a szervezetet, vagy a lelket,
de En azt tapasztalom, hogy amikor egeszseges a szervezetem, akkor a lelkem is nyugodt es bekes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!