Szüzesség elvesztése után ez normális?
Figyelt kérdés
Közel egy hete vesztettem el a szüzességemet és egy napja nagy mennyiségű barna vízszerű folyásom van és van hogy viszket is.2023. jan. 6. 21:03
1/7 anonim válasza:
Nem, nem normális. és örülhetsz ha csak fertőzést kaptál a pasidtól, és nem nemi betegséget. Sürgősen irány a nőgyógyászhoz.
2/7 anonim válasza:
Egyes tökéletesen leírta! Lásson orvos minél előbb...
3/7 anonim válasza:
Orvos még ma, vagy legkésőbb hétfőn, mert valószínű valamit sikerült összeszedned.
4/7 anonim válasza:
Simán lehet hogy csak a menstruáció kezdődik. Én ennyire nem pánikolnék... Nekem is barnázással indul és az első szex miatt hamarabb is kezdődött mint kellett volna.
26N
5/7 anonim válasza:
Utolsó, nem kéne hamis biztonságba ringatni a kérdezőt. Nem, abszolút nem normális a viszketés és a folyás.
6/7 anonim válasza:
#4. Igazad is lehetne, ha nem viszketéssel járna.
7/7 anonim válasza:
Úgyhogy inkább menjen egy fölösleges kört a dokinál, mint hogy maradandó kárnál derüljön ki ha szar emberben bízott. Nem ijesztgetésképpen: de több betegség, nemi úton történő fertőzés is van ami meddőséget okozhat. Úgyhogy a doki az ésszerű döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!