Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő az első nőgyógyásza...

Mennyi idő az első nőgyógyászati vizsgálat után mire felírásra kerül a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés
Hany nap volt az elso vizsgalat utan neked mire mar mehettel megvenni a gyogyszert?
2022. dec. 30. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Ez miért párkapcsolati kérdés?

Amikor fogad egy orvos, ez lehet 1 nap, meg hónapok, ha lelkiismeretes úgy nem ír fel, hogy nem néz egy trombózispanelt.

2022. dec. 30. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Kb helyben felirtak, tehat 0. De jobb esetben gondolom max 3-4 nap, mig visszajonnek az eredmenyek.
2022. dec. 30. 19:07
 3/5 anonim válasza:
55%
Ha elküld laborba, akkor azon múlik mikorra kapsz időpontot, és onnan még pár nap mire feltöltik az eredményeket a központi rendszerbe, utána a doki egyből felírja. De kár idegeskedni, hogy tegnapra kellene, mert miután elkezded szedni, még utána is kb egy hónap mire véd.
2022. dec. 30. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
23%

Nem is volt vizsgálat.

Szűz voltam még, ráadásul az akkori orvosom vért sem vett, meg semmi. :(

Azóta kiderült, hogy nem szedhetek hormontartalmú fog.gátlót.

2022. dec. 31. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én utoljára 4 hónapja voltam nőgyógyásznál gyógyszerért, mondtam neki hogy egyenlőre a bőröm miatt szeretném szedni és majd ha közbe lesz valakim nem kell majd emiatt aggódni, erre hazaküldött hogy keressek valami gyógyszert meg nézzem át, egyébként rohadt bunkó hangnemben volt velem, ja és azóta se kapok időpontot, magánba meg nem fogok pénz kib*szni
2023. júl. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!