Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szilveszteri buliba mit...

Szilveszteri buliba mit használnátok? Tampont, vagy betétet? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Nem múlik el a menszesz szilveszterig. Melyik a jobb a szilveszteri bulin? Tampon, vagy betét?

Nektek volt már meg szilveszterkor? Mit használtatok a program alatt?

2022. dec. 30. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok nő, de mi a különbség a szilveszteri buli és a normál hétköznap között? Azon túl, hogy éjjel ébren vagy és iszol alkoholt.
2022. dec. 30. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Nekem ma jött meg, holnap buli. De én már arra sem emlékszem, hogy betétet mikor használtam. Talán az első évben. A tampon szabadabbá tett mindig.

Neked kell eldönteni, nem értem mi ez a kérdés. Vagy miért született.

2022. dec. 30. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
43%

Én kelyhet használtam az utóbbi pár évben, semmi pénzért nem váltanám le. De ez én vagyok. Meg a kehely nem opció, ha az lenne írtad volna.

Második helyen nálam a tampon + tisztasági betét szerepelne. Persze ha szexelni is akarok macerás lenne. Felvetne olyan kérdéseket, hogy tudnék cserélni vagy sem, higénia, hiva tudom dobni. Ha csak táncolni mennék szex nélkül akkor tampon.

Betétet meg csak abban az esetben vennék, ha nadrágban lennék a buliban.

2022. dec. 30. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Miért kelyhet használsz, megkérdezhetem?
2022. dec. 30. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
#4 mert olcsó, kényelmes és eddig nem hagyott sose cserben. Simán lenyomtam vele több órás túrázásokat, fürdőzésekben sem probléma vele a menstruáció. Nem mozog, nem büdös, nem szivárog és nem kell attól félnem, hogy "kiesik".
2022. dec. 30. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
+1 a kehelyre. Csak az, soha többé semmi más.
2022. dec. 31. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Ami épp kényelmes.
2022. dec. 31. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
én betéteztem szilveszterkor :)
2023. jan. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!