Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pajzsmirigymirigy probléma?...

Pajzsmirigymirigy probléma? Korai menopauza?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám, rendesen volt menses minden, csak hullott a hajam és fáradt voltam.

Decemberben mondta a doki hogy pco szerű a petefészkem majd elmentem egy synlabos pco vérvizsgálatra magamtól, ahol az anti-müeller hormon 0.6 lett 27 évesen. Ti ezek után mit lépnétek? Merre mennétek? Mire gondolnátok? Ugrott minden?..

Ezek mellett még az anti-tpo szintem >1300 és D vitamin hiányom van kórosan.

Vajon ezt rendbe lehet hozni?

#meddőség #pajzsmirigy #anti-müellarin
2022. dec. 30. 07:37
 1/2 anonim ***** válasza:
37%

Hát a korai petefészekkimerülést nem AMH alapján diagnosztozálják. Ha van menzeszed, egyébként sem valószínű.

Ha magas az anti TPO, az azt jelenti, hogy autoimmun pajzsmirigybetegséged van, amit általában kezelni is kell. A hajhullást, kóros fáradtságot magyarázhatja simán. A PCO-s jellegű petefészek meg önmagában nem jelent semmit.

2022. dec. 30. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:
38%
AMH baromság, elavult. 0,02-vel esett egy ismerős teherbe spontán. Nekem meg simán nőtt 0,1-ről 0,3-ra. Meddőségi doki szerint napi 1g Q10 is turbózza a petefészket. A többit kezeld, az segít. D-t jól fel lehet tornázni, mert abból lehet giga adagokat is szedni káros hatás nélkül.
2022. dec. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!