Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A csiklóm környékén van egy...

A csiklóm környékén van egy dudor és kicsit fáj érintésre, illetve ha hozzáér valamihez. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nem esik annyira jól megkérdezni szüleimet még, mivel csak kb 2 napja van ez a dolog. A jobb oldalán a bőr alatt van egy kb borsó méretű dudor. Eddig nem fájt, nem hiszem, hogy beütöttem bárhova is. Valaki tudna segíteni? Mennyire aggódjak, mennyit várjak mielőtt szólok? Olvastam, hogy lehet esetleg ciszta? A bal mellemben volt pár hónappal ezelőtt több is, arra kaptam gyógyszert. Azt mondták, a másikban is van, de azzal nem volt probléma, nem fájt. Lehet-e közük egymáshoz, lehetek rá hajlamos? Nem tudom igazából csak azt akarom jelenleg elkerülni, hogy szóljak szüleimnek:/

2022. dec. 29. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Ha szerencséd vam, akkor neked lehet, hogy hamarabb megérik, de folyamatosan figyelni kell, hogyan alakul.

Egyelőre ne nyomkodd, ne piszkáld, nehogy mégrosszabb legyen.

Hagyni kell neki időt, és figyelni.

2022. dec. 29. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Jobban vagy??
2023. jan. 2. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, ez talán mindenkit érdekelne kicsi.
2023. jan. 2. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer - fogalmam sincs hogyan - egy pici darab szénaszál szúródott be a csiklómat fedő kis fityma alá, pontosan ilyen tüneteket okozott.

Mire rájöttem, hogy honnan jön pontosan a fájdalom és mi okozza!

Ki kellett böjtölni hogy "felgyűljön", begyulladjon és akkor egyszercsak kifakadt, akkor láttam meg a pici, kb szálkányi kis szénadarabot.

2023. jan. 2. 22:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresett ott egy szénaszál???

Szénakazalban szeretkeztél netán??

Nyáron nem rossz, csak bizony vigyázni kell.

2023. jan. 2. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkoriban még nem szeretkeztem senkivel mert kb 13 éves voltam. De lovardában szénát rakodtunk, meg közben szekáltuk egymást, ugráltunk, hemperegtünk benne, gondolom ott mehetett bele valahogy a nadrág derekán keresztül.
2023. jan. 3. 08:35
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

16.

Köszi. Így már teljesen érthető a dolog.

Hát igen. Fiatalság, bolondság.

Az ember fiatalon sok marhulásba belement, a következményekkel meg senki sem foglalkozott.

Széna, szalma gereblye, mondjad babám, szeretsz e??? 😃😄😁

15#

2023. jan. 3. 11:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Már nem fáj egyáltalán, de a dudor még mindig ott van. Nem tudom kinyomni, szóval nem tudom, hogy pattanás-e. De legalább már nem fáj, csak azért még kicsit zavar, hogy ott van és nem tudom, mi az
2023. jan. 4. 00:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezek szerint alakulgat a dolog.

Semmiképp se nyomkodd, mivel elég érdekes, és érzékeny területen van.

Még csak az hiányozna, hogy valami baja essen ott a kis csiklódnak is. 😢

Várj akkor vele, aztán kiderül mi történik a jövőben vele.

Csak nehogy aztán majd ott marad, és valami jóképű legény azt higgye, hogy 2 csiklód van. 😄😁

Hirtelen nem tudja eldönteni, hogy melyiket kényeztesse. 🤭

2023. jan. 4. 01:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Elmúlt teljesen szerencsére:)
2023. jan. 6. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!