Van olyan, hogy folyamatosan csordogál a menstruáció?
Figyelt kérdés
Nekem tegnap előbb jött meg. Nagyon sok, és mára folyamatosan csordogál, amit nem szokott. Csak ha felállok, vagy wcn vagyok, akkor indul meg.
Most a wcn ömlik belőlem.
Mitől lehet?
2022. dec. 21. 10:13
11/13 A kérdező kommentje:
Mármint méhygyulladás. Átírta a telefon. Utána kaptam antibiotikumot és Betadine kúpot.
2023. júl. 27. 10:26
12/13 anonim válasza:
Köszönöm a választ. Örülök, hogy jól vagy! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Hát azt a problémát akkor megoldották ugyan, de azóta se normális a menzeszem. 2-3-4 hétre jön meg, van, hogy a lakásból kilépni se tudok az első napokban. Fájni nem szokott, de ömlik még mindig, mint a Niagara.
Ellenben sokszor van diszkomfort érzet odalent, mintha felfázás elején lennék. Néha nyomásra is érzékeny. A doki az UH- on nem látott semmit. Valami ciszta féle is volt bent, kb 2 centis. Azt is eltávolították a kürettel együtt.
Nagyon várom már a változókort, rohadtul elegem van már a menzeszből!
2023. júl. 28. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!