Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért marad el folyamatosan a...

Miért marad el folyamatosan a menstruációm?!

Figyelt kérdés

Igazából egyáltalán nem értem mi történik... Még tini vagyok és ilyenkor még normális ha elmarad egy-egy... Viszont nagyon régen jött meg utoljára! Olyan 12 éves voltam amikor először megjött. Egy ideig normálisan működőtt, de egyszer csak elkezdett kimaradni.

Biztos, hogy nem vagyok terhes! És nem fogyókúrázok! Nem vagyok se túl súlyos, se nagyon vékony! Nagyjából egészségesen étkezek. De nem nagyon iszok vizet. Mostanában egyre többet viszek be a szervezetembe, hátha helyre áll.

A vízhiány lehet rá ok? A családom azt mondja, hogy nyugodjak meg, megfog jönni. Viszont én már kezdek megijedni.

Ha valakinek van valamilyen tanácsa, nagyon szívesen fogadnám!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. márc. 26. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a családodra! Idő, amíg beáll a hormonháztartásod.
2022. márc. 26. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Évekig is eltarthat míg rendesen beáll a menstruációd, ne aggódj.
2022. márc. 26. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nekem volt olyan, hogy egy pár hónapig minden rendben volt, utána pedig fél évig nem jött meg, voltunk orvosnál is vele anyukámmal, aki megnyugtatott, hogy nincsen semmi baj.
2022. márc. 27. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a pozitív válaszokat! Most megnyugodtam!🧡🧡🧡 Remélem, velem is minden rendben lesz. 😊
2022. márc. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!