Klímax kezdete, vagy a fogamzásgátló abbahagyása okozza?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok. 6 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta először kb 2 hónapja jött meg. Nem volt görcsöm, és vérzésem is alig. Viszont amióta abbahagytam a tablettát, azóta fáradékony vagyok, depressziósnak érzem magam, koncentrációs és memória gondjaim vannak, a melleim gyakran feszülnek, a vérnyomásom pedig alacsony lett, és szédülök, hőhullámok is vannak. Utoljára kb 2 hete jött meg a vérzésem, akkor erős méhgörcsökkel, de a vérzés az nem volt túl sok, viszont 2 hétig tartott, majd ez átment barna színűbe de pecsételőbe. Ez még mindig tart. Plusz a fenti tünetek is folyamatosak. Ezek a fogamzásgátló abbahagyása miatt vannak, vagy ez már a klímax kezdete lehet?2022. dec. 20. 16:43
1/3 anonim válasza:
Nézesd meg a hormonszintedet, bármelyiktől lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs edomentriózisom. Görcsöm sincs. Csak az amit írtam.
2022. dec. 20. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!