Fogamzásgátló abbahagyása után, kinek mikor, milyen pontossággal jött az első, majd a további menzeszek?
50 napja hagytam abba, de még semmi. Ellenben lassan 2 hete zavaró pms tüneteim vannak. Leszakadna a mellem, pattanásos vagyok és hisztis, görcsölget a hasam.
Nem szeretnénk még babát, nem ezért hagytam abba, védekezünk másképp, így terhesség nem lehet. Azért írtam ide, mert itt talán többen tudnak válaszolni, ne haragudjatok
Nekem elsőre 29 napra, majd beállt 28napokra.
9évig szedtem elötte.
35 nap múlva jött meg és a PMS is durva volt, de a menzi is, mikor megjött.
Utána viszont már nem jött meg, babatervezés miatt hagytam el.
Én is félek, hogy nagyon erős lesz. Nekem tabi előtt olyan görcseim voltak, hogy a falat kapartam.
De maga a ciklus rendszeres 28-30 napos volt.
1.5 évig nem volt rendszeres. Ezt értsd úgy,hogy nem jött meg 2 hónapig,utána meg 1.5 hónapig véreztem. Szörnyű volt.
1.5 év kellett,hogy helyrejöjjek,és teherbe essek.
2.5 évig szedtem csak ( Lindynette 30at).
1,5 hónap vérzés?😰
Amúgy mi még nem akarunk babát, de az olvasottak alapján, jobb is ha nem szedem, legalább lesz ideje észhez térni a testemhez ha majd pár év múlva akarunk.
Ajjaj
Ezek szerint is sincs jó válasz, mert mindenki le van pontozva.
Majd szólok a testemnek, hogy nem jól, csinálta, mert a gyakori népe igencsak alacsony pontszámot ítélt neki 🤦♀️🤣🤣🤣
Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!