Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pavlovi reflexet hogyan...

Pavlovi reflexet hogyan leküzdeni?

Figyelt kérdés
Ha meghallom, hogy psss amikor pisilnem kell, nehezebb visszatartanom és a párom mindig ezt csinálja a liftben amíg megyünk fel a tizedikre. Az elején csak erősödik az inger, aztán már be akar folyni és alig bírom tartani. Akkor meg a párom nevet. Már szóltam neki, hogy ne csinálja. Ő meg mondja, hogy elmehetnék indulás előtt pisilni, de nem szeretek a munkában elmenni, mert véget ér a munka és tele van a wc és egy csomót kell várni. Szóval mit lehet tenni, hogy ne legyek érzékeny erre a psss hangra és ne legyen rám semmilyen hatással, ha a párom ezt csinálja?
2022. dec. 18. 14:35
 1/4 Andizsuzsi ***** válasza:
83%
Lecserélni a párodat egy felnőtt emberre.
2022. dec. 18. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Elso korben menj el pisilni a munkahelyeden.

Aztan a parod csapd pofan, tudja mar hol a helye, idiota az ilyen?

Es amugy ha sokszor erzed azt, hogy nehez tartani vagy befolyik egy picit, az az izmok lazasagat jelenti. Kriston intim torna jo erre :)

2022. dec. 18. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
A párod egy bunkó, röviden és tömören.
2022. dec. 19. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is vot egy ilyen ismerősöm. Ő még a kulccsal is babrált én meg ott toporogtam mellette hogy nagyon kell. A legjobb ha fülest berakod és megy a zene a liftben.
2022. dec. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!