Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez tényleg méhpolipra utalna?

Ez tényleg méhpolipra utalna?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megjött a vérzésem pont aznap amikor kellett. De más volt...7nap helyett 2napig tartott csak. Es csak akkor lehetett látni ha éppen wcn voltam akkor volt a wc papíron vér, betéten egyébként 1-2csepp csak. Még a menzesz előtti napon csináltam egy tesztet, mert másnap kellett mennem röntgenre. Ablakfénynél látszott csak a 2csík, betudtam annak hogy száradási. Viszont a menzeszem elég fura volt. Hőm még mindig fent van , azert is lepett meg a menzim mert nem esett le előtte ahogy szokott. Ájulásérzet és rosszullét van rajtam szinte egesznap. Meséltem ismerősömnek aztmondta hogy neki is ugyanezek voltak és méhpolipja lett. Most elegge megijedtem mert vtam mult hónapban uh-n de minden rendben volt hálisten..ugyhogy nemtudom.
2022. dec. 7. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Hát ezek közül egyik sem méhpolyp tünete. Ismételd meg a tesztet.
2022. dec. 7. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem polip tünet, inkább terhességi.
2022. dec. 7. 13:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha megjött a vérzésem akkor terhes nem lehetek. Igaz nemolyan volt mint szokott de hát van ilyen nem?
2022. dec. 7. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
De miért pont polipra gondoltál??
2022. dec. 7. 13:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert baratnomet ezzel műtötték nemrég es mondta hogy ezek a tünetei voltak. Megijedtem
2022. dec. 7. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

EGy-két tünet akár huszonharmincféle betegségre is utalhat....

Ne hipochonderkedj!

2022. dec. 7. 14:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hipohonderkedem...a tüneteim tenyleg vannak, nem én gondoltam ra hogy azon van hanem figyelmeztettek, sosem hallottam rola, sosem volt meg ilyenem igy tanácstalan voltam. És terhes sem szeretnék lenni ugyanis elmentem a röntgenre.
2022. dec. 7. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

De, ez már az..

Mikor egy ismerősöd alapján magadon is ugyanazt "diagnosztizálod".

2022. dec. 7. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!