Lányok! Milyen szokott lenni nektek a peteérés?
Nagyjából 5 éve menstruálok, eleinte nem éreztem semmi jelét a peteérésnek és a mensim is sokat késett. Azonban amióta nagyjából pontos, arra lettem figyelmes, hogy azokon a napokon átlátszó vagy enyhén krémszínű folyásom van és a szaga is megváltozik. Mennyisége is több, muszáj használnom tisztasági betétet (naponta 1, max 2db) Ezen kívül jobban kívánom a szexet.
Most a napokban is termékeny napjaim vannak de most kevesebb a folyásom és erős barna színe van, ugyanolyan mint a mensi utolsó napjain. Ez nagyjából 4 napja tart és már csökkennie kéne de ugynúgy jön belőlem mint az első napon. Illetve a hétvégén nagyon erősen görcsölt a jobb mellem, próbáltam masszírozással enyhíteni de nem hatott, be kellett vennem egy algoflexet ami egy fél órán belül beütött de utána pár órával később megfájdult a másik is de az nagyon enyhe volt, inkább csak érzékeny volt.
Ez gondot jelent, mitől lehet?
Volt vkinek hasonló tapasztalata?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!