Véleményeket szeretnék a parmatex helyi fogamzásgátlóról. Milyenek a tapasztalatok?
A páromat zavarja az óvszer, én meg nem szedhetek gyógyszert. Így kellene valami köztes megoldás. Óvszerrel védekezünk, ez maradna is így, próbálunk olyat keresni ami neki sem olyan rossz (ha van valami ötletetek erre is azt is szivesen fogadom). De szeretnénk, hogy néha óvszer nélkül csináljuk, így ő sem érezné azt mindig hogy nem olyan jó. Ezért gondoltam hogy a nem termékeny napjaimban ezt használjuk. Tudom hogy ezek nem a legmegbízhatóbb fogamzásgátlók, de ha a naptármódszerrel együtt használnánk és megszakítással akkor mennyire biztonságos?
Tanácsokat szeretnék!
Én sem szeretem az óvszert, olyan nincs, hogy valaki szereti. De volt időszak mikor óvszerrel védekeztünk és érdekes, hogy a barátom rinyálás nélkül elfogadta, hogy most ez van ezt kell szeretni, mivel fontos vagyok neki és közös érdekünk volt, hogy ne legyen gond. Nyilván jobb ezerszer óvszer nélkül, de az a pasas, aki besír, hogy jajj de rossz neki óvszerrel és nem hajlandó használni, az nem veszi a nőt úgy nagyjából semmibe. Én az előbb azokról a férfiakról beszéltem, akik élből, puszta önzőségből nem hajlandóak óvszert húzni és arra fogják, hogy "nem bírják". Valójában az emberek csak nagyon kicsi hányada nem bírja az óvszert, azok, akik allergiásak a latexre. De még akkor is ott vannak a latexmentes óvszerek, szóval nincs apelláta. Hangsúlyozom, hogy az én barátom sem kedveli az óvszert, de amikor felmerült a gyanú, hogy nem szedhetek többet gyógyszert, azonnal átölelt és megvigasztalt, hogy akkor majd gumizunk.. Na erről beszélek...
24 N voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!