Tegnap észrevettem a nagyajkam belső felén egy dudort. Félek elmenni vele nőgyógyászhoz. Lehet nemi betegség?
Figyelt kérdés
Tegnap orálisan együtt voltunk a barátommal. Este észrevettem egy dudort a szeméremajkam belső felén. A belseje sárgás, viszont nem váladékozik, nem viszket, szaga sincs és csak érintéskor fáj. Ezelőtt még sosem tapasztaltam hasonlót. Félek elmondani a szüleimnek, viszont mivel még nem voltam nőgyógyásznál nem tudom hogyan tudnám megoldani a tudtuk nélkül.
Elkaphattam valamit?
2022. nov. 28. 15:15
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Nem nemi betegség volt, mert szűz voltam akkor. Szimplán pattanás volt, ami vagy kifakadt idovel vagy pedig mivel mélyebben volt elmúlt magától.
Amivel nem tudsz mellélőni egy betadinos borogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!