Gentális herpesz vagy Hpv?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, 12 éve ugyan az a partnerem, aki azóta már 5 éve a férjem. Nem csaltam meg soha. 2 gyermekünk van, teljesen jó a házasságunk. A kapcsolatunk elején diagnosztizálták nálam a gentális herpeszt. Tőle kaptam el, nem tudta, hogy fertőzött. Legalábbis eddig meg voltam győződve, hogy herpesz. Akkor iszonyúan fájt, lázas voltam, alig tudtam pisilni. Rengeteg gyógyszert kaptam, ő is kapott. Azóta ez a 3. Alkalom, hogy kiújult a 12 év alatt. Most végbél tályon. Viszont már nem vagyok biztos, hogy ez herpesz. Ég, viszket és piros, kb 2mm-nyi felmaródás szerű pöttyöket látok. A nőgyógyászhoz 2 hét múlva kaptam időpontot, addigra már gyanítom elmúlik. Fogok kérni hpv tesztet, de addig is érdekelnének tapasztalatok. Mi a 2 betegség tünetei közt a különbség? Szemölcseim soha nem voltak. Nagyon ciki ez, iszonyú kellemetlen családanyaként ilyennel orvoshoz fordulni. Erdekelne, hogy akinek volt dolga bármelyik betegséggel milyen tüneteket tapasztalt?2022. okt. 17. 14:32
1/4 anonim válasza:
Leírásod alapján ez herpesnek tűnik ugyanúgy.
2/4 anonim válasza:
A hpv nálam semmilyen tünettel nem járt a szemölcsökön kívül. Szerintem a herpeszed a ludas most is.
3/4 anonim válasza:
Leírás alapján biztosan herpesz. A HOV nem fáj, nem ég, nem viszket és csak bőrszínű szemölcsöket okoz.
4/4 anonim válasza:
Nem herpesz es nem hpv!! Volt mindketto. Nem ilyenek a tunetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!