Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz hogy aki koplal, annak...

Igaz hogy aki koplal, annak nem jön meg a havi vérzése egy idő után?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 10:38
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Az utolsó a #18-as nagyokosnak szólt
2022. nov. 27. 16:39
 22/32 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem te írtad ki, akkor olvasd el a te eseteddel kísértetiesen megegyező betegtársadnak írt válaszokat, és tekintsd magadénak.
2022. nov. 27. 16:40
 23/32 anonim ***** válasza:
30%
Simán lehet, hogy nem is vagy anorexiás, csak azt hiszed ezzel menő vicceskedni meg provokálni és most betegre röhögöd magad. Elárulom, hogy nem vicces, és nem kell betegre röhögnöd magad, mert már eleve az vagy, ha igaz a kérdés, akkor azért, ha nem, akkor meg azért, és ki tudja melyik a rosszabb.
2022. nov. 27. 16:44
 24/32 A kérdező kommentje:
#22, beleolvastam igen, ahogy látom a kérdező napi 900 kalóriával szeretne lefogyni. Én annak a felét se fogyasztom, sőt, van hogy napokig egyáltalán semmit nem eszek, hanem zéró energiaitalon és vizen élek. Szóval annyira kísétetiesen nem hasonló, ha belegondolsz:) mert ő mindannap akar 900 kalórát enni én meg nem. Na erről ennyit.
2022. nov. 27. 16:50
 25/32 A kérdező kommentje:
#23. Igen, simán lehet hogy nem vagyok anorexiás mivel valóban nem vagyok az, hűha;) A kérdés meg 100%-ban igaz, mivel én csak arra lettem volna kíváncsi hogy normális e ha így kimarad a menzeszem, és eleinte le se akartam írni a magasságom és a súlyom de hát a helyzet így hozta. A kérdés arra irányult hogy: normális e ha kimarad a vérzés, és esetleg megjöhet e még ebben a hónapban?
2022. nov. 27. 16:53
 26/32 anonim ***** válasza:
28%
25-ös Normálisnak nem mondanám, de törvényszerű. Mivel a tested védi magát, és a szaporodás nem szükséges az életben maradáshoz kikapcsolja ezt a funkciót. Nyilván még fogsz ilyesmit tapasztalni, az éhezésre a hajhagymák is rosszul reagálnak, ezért kihullik a hajad, a vörösvértestek nem tudják a szerveidhez az oxigént szállítani, ezért egyre gyengébb leszel, akár el is ájulhatsz, és az agyad is egyre tompább lesz.
2022. nov. 27. 17:07
 27/32 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm szépen a választ! Végre valaki aki a kérdésre válaszolt
2022. nov. 27. 17:11
 28/32 anonim ***** válasza:
34%

"és az agyad is egyre tompább lesz."

Hát, igen, azt látjuk....

2022. nov. 27. 17:26
 29/32 anonim ***** válasza:
35%
Nem normális. De igen, egyenes következménye a koplalásnak. 15.9 bmi rettentő kevés. 20 körül mondanám azt, hogy valaki egészségesen karcsú. Az alatt már se nem nyújt sztétikus látványt az illető, se nem egészséges. Mi ez ha nem anorexia?
2022. nov. 27. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:
35%
165 cm-hez 55 kg pedig tökéletes. (A 60 is az lehet alkat függően)
2022. nov. 27. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!