Akinek lombiknál volt beágyazódási vérzése, ET+ hányadik napon és hány napos embriónál?
ET+hanyadik nap volt arra nem emlékszem viszont mielőtt meg kellett volna jönnie naptár szerint előtte 1 nappal volt ez.
Annyi volt egy kis barnás folt volt a tisztaságin és másnap már semmi nem volt.Nekem már előtte pozitívak voltak halványan a 10-es tesztek ET+6.naptól 5 napos embriókkal.
Aztán menzesz napjára lett pozitív a 25-ös teszt is tehát a barnás dolog után másnap.Ez ET+10 volt talán mármint a beágyazódási maszatolás.
Nem tudom, beágyazódásos vérzés volt-e, de 5 napos embriókkal ET+2 napon páron órán belül kétszer lezuhant a vérnyomásom, és mindkét ilyen szédelgéses rosszullétem után a wc-n barna nyálkás darabocska (kb. 2-3 mm) távozott belőlem. (Már olyan baromságokat képzeltem be, hogy kilökte a szervezetem az embriókat, pedig hát képtelenség, plusz azok sokkal kisebbek.)
Mindenesetre ilyen barnaságot az első, sikertelen lombiknál nem tapasztaltam, csak a 2.-nál, és ez sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!