Időnként előjövő felfázás érzettel mi a teendő?
Egy hete kezdődött, hogy gyakran kellett wc-re menni. Vettem múlt hét csütörtökön tőzegáfolyát, mert sokan dicsérték. Elkezdtem szedni napi kétszer. Hétvégén már semmi bajom nem volt. Tegnap viszont megint előjött. Most reggel óta is küszködök.
Két hete szexeltünk a párommal. Vagy elkaphattam valamit?
A hasam nem fáj, csak gyakran kell pisilni, ami nagyon kellemetlen ha nem vagyok wc közelben. Nem tudom van-e értelme tovább szedni a tőzegáfonyát.
N
Nyilvános wc-re nem járok. Itt az irodában csak én használom a wc-t. De tisztán tartom.
6 éve szedek fogamzásgátlót. Viszont ez a probléma csak egy hete áll fenn.
Lelki tényezők, mert sokat pisilek?? Hát nem tudom... Semmi bajom lelkileg.
Egy vizelettenyésztés nem àrtana. A felfàzàs mindig baktériummal és gyulladàssal àll összefüggésben.
Menj hàziorvoshoz, reggeli első vizeletet vegyen le.
Nyilvános wc-ről nem lehet semmit elkapni, ha csak nem dörzsölöd közvetlenül az ülőkéhez a sütit.
Fájdalommal jár a pisilés, vagy csak egyszerűen sokat pisilsz? Ha társul hozzá szúrós érzés, akkor szerintem hólyaghurut. Nőknél azért gyakori, mert a húgycső közel van a végbélhez, így akár bugyival is terjedhetnek a baktériumok. Hiába tartja be az ember a higiéniai előírásokat, néha előfordul. Szex közben is terjedhetnek át bacik.
Igen olyan égő érzésem van ha pisilek. És sokszor alig jön pár csepp.
Pont emiatt amit te is írsz, direkt szex után egyből elmegyek wc-re.
Menj urológushoz, és mondd el neki a tüneteid. Esetleg nőgyógyászhoz.
5ös válaszoló. El lehet kapni bármit wc- ről. Az ilyen betegségek többsége fertőzött tárgyal is terjed, amibe beletartozik a WC is, törölköző...stb. pl a hpv vírusok, érintéssel is terjednek, akár kilincsen is. Tehát érdemes betartani a higiéniás szabályokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!