Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Tena betétek, pelenkák...

A Tena betétek, pelenkák helyett most a Dailee és Attends márkákat ajánlják, ezeknek milyen a minősége?

Figyelt kérdés
Seniből még pár támogatott terméket lehet kapni, ahhoz képest ezek jobbak vagy rosszabbak? Szóval mi a sorrend a Tenát is beleértve, mert még a belebújósak ezekből megmaradtak.

2022. nov. 18. 19:21
 1/5 anonim válasza:
50%
Szia!Nehéz sorrendet felállítani.Dailee pelenkát még nem használtam,de Attends Regular 9M slip-et igen,meg természetesen TENA-t.Nekem a TENA pelenkák váltak be legjobban , bár ezek közül sem mind pozitív irányba fejlődött.Napközben a tena pants-ok a legkényelmesebbek,nem szivárognak és szinte észre sem veszik,hogy rajtad van.Éjszakára Attends slipet használok ,de a tena slip komfortosabb,nem is lehetett érezni,hogy becsurgott valami.Seni pelenkát is használtam,de csak éjszakára és még annak fólia borítása volt.Annak hátránya hogy zörög ,ha mozog az ember bár annak az oldalsó része is enyhén légáteresztő volt.Nem volt kényelmetlen, de a TENA sokkal jobb.Remélem tudtam segíteni!
2022. nov. 22. 17:59
 2/5 kismerci ***** válasza:
65%
Szia! én is próbáltam már nagyon sok féle pelenkát akár senit attends jessa márkájút de nekem a tena flex maxi jött be éjszakára a legjobban mivel könnyen fel és levehető és a vizelet se folyik ki belőle nappalra is ugyan ezt használom mivel kényelmes nagyon 😊
2022. nov. 22. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Attends Slip Active-ot vagy Attends Contours Regulart használt már valaki?

2022. nov. 23. 01:51
 4/5 anonim válasza:
Attends SLip Acitve-ot használok 8M-et és 10M-et számomra ennél jobb nincs. Rengeteg félét végigpróbáltam. Annyit tudni kell róla, hogy érdekesen kell rögzíteni, inkább ilyen szempontból a Tena flexre hasonlít, és fóliás. De semmi zaja nincs
2023. márc. 16. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Anyunak kellene, vettem is neki Attends Slip Active 8L-est, mert itt olvastam, hogy valaki nagyon dicsérte, de fel sem hajlandó próbálni. Azt mondja, hogy ő az ilyeneket nem tudja magára felvenni. Tena Pantsot hord, mert neki csak az kényelmes, de arra meg azt mondja, hogy "csípi". Leginkább Attends Soft 6-ost, 7-est használ mostanában, a Contours Regulart túl hosszúnak találja. Kész tortúra az egész, főleg, hogy már nem lehet darabonként venni kipróbálásra, mint régebben.
2023. márc. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!