Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Feleségem (40év) a gyermekünk...

Feleségem (40év) a gyermekünk születése óta aluszékony, fáradékony. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Az óvis gyermek minden nap(3év)kb 20:30-kor fekszik, a feleségem vele fekszik a kiságyába, és szinte hamarabb alszik el. Amikor felriad éjjel, csak akkor jön vissza a hálószobába. Hétvégeken a gyermek délutáni alvását kb. 13-16-ig vele alussza.

Konkrétan nincs egy fél óránk amit közösen tudnánk tölteni.

Értem, hogy kimerült, de folyamatosan 3 éve?

Másnál is van ilyen?

2022. nov. 16. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Pajzsmirigye rendben?
2022. nov. 16. 23:55
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Orvos, labor, és házimunka racionalizálása. Te mennyire közreműködsz a család életében?
2022. nov. 16. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Az én unokanoverem is pontosan ilyen volt, pedig 24 éves volt amikor az első gyereke született. De nem volt semmi baja. Sok vita is volt ebből családon belül, hogy ő állandóan alszik a gyerekkel, a ház meg "szalad".
2022. nov. 16. 23:57
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Es a csaladnak csak a pofaja volt nagy vagy esetleg be is segitettek az anyukanak magyarazas helyett 3-as? :)

Mert ez pl egy jo megoldas lett volna.

2022. nov. 17. 00:19
 5/10 A kérdező kommentje:

1 évet voltam otthon a gyermekkel apagyesen, én intézem a bevásárlást, mosogatást, porszívózást számla és egyéb ügyintézéseket, fürdetést, stb. Szerintem kiveszem a részem. Nem járok el sehova, szabadidőmet a gyermekkel töltöm.

Korábban mindketten sportoltunk rendszeresen a gyermek előtti években, terhesség óta azt sem sikerült pótolni.

Pajzsmirigyre még nem gyanakodtam, ennek utánajárok. Köszönöm. Most, hogy így gondolkozom, mindig fájlalja valamijét, hát, láb, kar. Kenjük flectorral. Eddig azt gondoltam a korral jár.

2022. nov. 17. 00:33
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
Ezekkel a tünetekkel leukémiás is lehet. Sürgősen labor. Kettőtöknek együtt nincs annyi eszetek, hogy a krónikus fáradtságot orvosilag ki kell vizsgálni?
2022. nov. 17. 01:10
 7/10 anonim ***** válasza:
5%

"6 anonim ***** válasza:

Es a csaladnak csak a pofaja volt nagy vagy esetleg be is segitettek az anyukanak magyarazas helyett 3-as? :)

Mert ez pl egy jo megoldas lett volna."

Anyu csak szimplán lusta volt. Neki kellett volna segítenie a családban. Hatalmas gyümölcsoskert volt, abból éltek. Anyu most is ilyen, pedig a gyerekek már mind felnőttek.

2022. nov. 17. 07:04
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

Igen, simán lehet kimerült.

A szülés, szoptatás, gyerekgondozás még egy fiatal nő testét is megviseli, nemhogy egy 37 évesét.

2022. nov. 17. 11:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Megnézettük, a vérképe megfelelő, az értékek normálisak.
2022. nov. 22. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Haemoglobin A1C? B, B12, D-vitaminszint, folsav, vas, cink, réz? Vaskötőképesség? Pajzsmirigy (TSH, T3, T4)?
2023. jan. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!