Feleségem (40év) a gyermekünk születése óta aluszékony, fáradékony. Mi lehet az oka?
Az óvis gyermek minden nap(3év)kb 20:30-kor fekszik, a feleségem vele fekszik a kiságyába, és szinte hamarabb alszik el. Amikor felriad éjjel, csak akkor jön vissza a hálószobába. Hétvégeken a gyermek délutáni alvását kb. 13-16-ig vele alussza.
Konkrétan nincs egy fél óránk amit közösen tudnánk tölteni.
Értem, hogy kimerült, de folyamatosan 3 éve?
Másnál is van ilyen?
Es a csaladnak csak a pofaja volt nagy vagy esetleg be is segitettek az anyukanak magyarazas helyett 3-as? :)
Mert ez pl egy jo megoldas lett volna.
1 évet voltam otthon a gyermekkel apagyesen, én intézem a bevásárlást, mosogatást, porszívózást számla és egyéb ügyintézéseket, fürdetést, stb. Szerintem kiveszem a részem. Nem járok el sehova, szabadidőmet a gyermekkel töltöm.
Korábban mindketten sportoltunk rendszeresen a gyermek előtti években, terhesség óta azt sem sikerült pótolni.
Pajzsmirigyre még nem gyanakodtam, ennek utánajárok. Köszönöm. Most, hogy így gondolkozom, mindig fájlalja valamijét, hát, láb, kar. Kenjük flectorral. Eddig azt gondoltam a korral jár.
"6 anonim ***** válasza:
Es a csaladnak csak a pofaja volt nagy vagy esetleg be is segitettek az anyukanak magyarazas helyett 3-as? :)
Mert ez pl egy jo megoldas lett volna."
Anyu csak szimplán lusta volt. Neki kellett volna segítenie a családban. Hatalmas gyümölcsoskert volt, abból éltek. Anyu most is ilyen, pedig a gyerekek már mind felnőttek.
Igen, simán lehet kimerült.
A szülés, szoptatás, gyerekgondozás még egy fiatal nő testét is megviseli, nemhogy egy 37 évesét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!