Hogyan tudnám leküzdeni a nőgyógyásztól, nőgyógyászati vizsgálattól való félelmemet?
11: ja persze.... hadd rohadjon le a p...ja, csak bátorítsd ilyen marhaságokra...
Anyám, szörnyű! :(((((((
13: bakker, mégis miből következtettél arra, hogy gombás fertőzésről van szó?????
Valami ezoterikus távolbalátó vagy?
OMG! :-DDD
Szia!
Az első vizsgálatok nekem is nehezek voltak. Én attól tartottam csak, hogy fájni fog. Ami egyáltalán nem történt meg.
Nekem szerencsére az sosem jelentett gondot, hogy ez intim dolog, de megértem az aggodalmadat.:)
De, hidd el, semmi fájdalmas nem történik, és nem fog az orvos olyat tenni, amit nem akarsz. Neki teljesen egy páciens vagy és a sok beteg miatt ez neki nem jelent semmit.
Vegyél reggel egy forró fürdőt, menj egy barátnővel, vagy az anyukáddal,és hallgass zenét, a váróban. Ott meg tényleg csak arra gondolj, hogy ez az orvosnak egy munka csak.
Vigyázz magadra és nézesd meg, amit kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!