Kérdezi kérdése:
A WTN ciklusbarátkrém, segített valakinek mensi előtti barnázást megszünteti?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtti barnázásra rendelnék wtn ciklusbarátkrémet. Mert tutira veszem, hogy progeszteron hiányom van. Szerintetek jó? S3gített valakinek?2022. nov. 16. 10:00
1/7 anonim válasza:
Én a krémmel mensi előtti 7 nap helyett 5 nappal kezdtem barnázni, de vérvétel igazolta, hogy olyan mértékű volt a hiány, hogy gyógyszerrel kellett pótolni, így a baba is megmaradt :) Mellé ittam még a palástfűteát is ciklus 2. felében. De alapvetően úgy gondolom, hogy vérvétel szükséges hozzá, mert nem mindegy, hogy mekkora a sárgatestelégtelenség mértéke. Barátnőmnek pl bőven jó volt a progeszteronja, mégis barnázott 2-3 nappal előtte :/
2/7 anonim válasza:
Nekem meg pont kis labor eltérésem volt intenzív tünetekkel (akár egy hetes pecsételés + még egy hét menstruáció) és semmit sem segített :( a barátcserje sem
3/7 anonim válasza:
Kedves utolsó, és Neked így sikerült teherbe esni? Én még csak most megyek hormonokat nézetni, a pajzsmirigyemre már szedem a gyógyszert.
4/7 anonim válasza:
Én nem akarok teherbe esni. Csak a tünetek miatt vizsgáltattam ki magam, mert ez már nagyon zavaró volt. Aztán jó sok kör után fogamzásgátló lett a vége.
Szerintem egyébként egyáltalán nem biztos, hogy akadály a teherbeesés. Csak akkor kezelni kell progeszteron pótlással.
5/7 anonim válasza:
Így már értem, köszi. Engem is nagyon zavar ez az állapot. Lehet hülyeség,de ahhoz nem lehet köze, hogy vastag a méhnyálkahártya? Nekem legutóbb a 17. napon 13 mm volt. A progeszteront kiírta a nőgyógyász, ha elkezdünk próbálkozni, kezdjem használni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is hasonlo problemam van, ket hetente verzek, es nem akarok teherbe esni, de nagyon zavar mar, a doki persze fogamzasgatlot irt fel..
en is nezegetem a baratcserjet es a kremet is, remelhetek toluk javulast?
7/7 anonim válasza:
Így közvetlenül nem gondolom, hogy a vastag méhnyálkahátyával függ össze. Viszont az (is), hogy vastag, hormonális eltérésre utal. Tulajdonképpen mindkettőnek oka lehet a progeszteron hiányt/(ösztrogén dominancia) Ilyen irányba mennék első körben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!