Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni így a...

Mikor fog megjönni így a menzeszem ?

Figyelt kérdés
Több mint 2 hetes késést követően felkerestem a nőgyógyászomat, aki megvizsgált és hasi uh által megállapította, hogy nem vagyok terhes. Azt mondta valami hormonprobléma miatt nem jöhet meg a menzeszem, de nem pontosította azt, majd felírt 2x2 Duphastont 5 napig. Már 3 napja bevettem az utolsó tablettákat, de azóta sem jött meg. Az orvos azt mondta egy héten belül jelentkeznie kell a menzesznek. Mindig védekezünk a párommal, de ezúttal nagyon nyugtalan lettem és paranoiás. Néha megfordul a fejemben, hogy tévedhetett az orvos és a tesztek is és mégis terhes vagyok, amit egyelőre nagyon nem szeretnék. Van valakinek tapasztalata ezzel a gyógyszerrel ? Akinek a menzesz meghozására írták fel, annak mennyi idő után jelentkezett a vérzés ?
2022. nov. 15. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

Van olyan hogy egy menzesz teljesen kimarad és nem áll fenn terhesség. Ezt nekem nőgyógyász mondta. Nem is egy, több is.

Szerintem nagyon ráparáztál és az orvos se kezelte rendesen. Ha egy ciklus kimarad, hát istenem. Megtörténik. A baj akkor van ha ebből rendszer lesz és negyedévente mondjuk megjön 2x, vagy összevissza. Akkor lehet gyanakodni hormonproblémára vagy cisztára, stb.

Szóval most nyugodj meg, a tested érzi hogy ráfesszentél az ügyre és még azértsem fog megjönni.

Ja és válts nőgyógyászt.

2022. nov. 16. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2022. nov. 16. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Néha előfordul, de hogyha erre gyógyszert szedsz, az még szebben felborítja majd a dolgokat.
2022. nov. 16. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Az emberi test nem robot, szóval nincs olyan nő, akinek óramű pontossággal jön meg legalább negyven éven keresztül minden hónapban. ~40*12= 480 hónap alatt kimarad egy ciklus, a szervezeted meg sem érzi. Annyi, de annyi minden befolyásolja ezt a nagyon összetett rendszert. Pl. stressz, időjárás változás és igaza van az első válaszolónak, minél inkább ráfeszülsz, annál tovább késik. Az orvos tuti jól vizsgált meg, hiszen ez egy nagyon alap rutinvizsgálat volt. Próbálj lazulni és ne ezen feszengeni, ja és máskor gyógyszert ilyenre nem szabad elfogadni!
2022. nov. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!