Mit tehetnék? Mindig, folyamatosan fájni fog? Lehet otthon valamit tenni ellene?
Sziasztok!
20 vagyok, és észrevettem a puncimon 2 dudort, ahogy utánna néztem, ezek bőrfeluleten lévő elég fájdalmas ciszták, viszont engem sokat erőszakoltak, szó szerint inkább meghalok minthogy egy idegen orvoshoz elmenjek és szét tegyem magam. Ne haragudjatok ezért a hozzáállásért, de tényleg inkább szenvedek akkor. De örülnék, Ha lehetne valamit csinálni, hogy itthon elmulasszam.
Valószínűleg csak szőrtüsző gyulladás, napi 2-3x bekened Neogranormonnal, pár nap alatt elmúlik.
A pszichológust én is erősen ajánlom, ha erőszak áldozata voltál!
Mindenképpen pszichológus!!!!
Nem ez a dudor a te fő problémád.
Nagyon jól esik hogy értelmes válaszokat kaptam.❤️ Köszönöm 💎
De 8. Válaszolo, te mennyire vagy debil, hogy képet akarsz mikor azt sem engedem, hogy orvos lásson?! Miért nem tiltják ki az ilyeneket?!
Egyébként nem tudom miért van lepontozva a válaszok nagy része, de nem én voltam, és köszönöm a normális hozzáállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!