Egy hónap után biztosra mutatja a terhességiteszt hogy negatív?
Sziasztok.Több mint egy hónapja lefeküdtünk barátommal,védekeztünk viszont egyszer félre csúszott a gumi mikor bennem volt (igen tudom elég gagyin hangzik de ezt nemtudom megmagyarázni én sem). A mensim együttlét után más nappal megjött viszont nem akkor kellett volna hogy megjöjjön.Ha ezt a menstruációt nézem akkor most mensiznem kellene.Csináltam tegnap reggel egy tesztet és az negatív lett illetve ma reggel is egyet és szintén negativ lett.Ezek biztosra mutatják hogy nincs gond így egy hónap után? Illetve szerintetek miért késik a bajom? Az idegességnek van köze ehhez?Köszönöm előre is.
19 L
Szia, 1 hónappal a szeretkezés után már biztosra veheted, hogy a teszt jól mutatja és nem vagy terhes.
Valószínűleg nincs semmi bajod, és stressz miatt késik.
Nálam volt, amikor annyira rástresszeltem valamire (pl. vizsgaidőszak), hogy az egész hónap úgy ahogy volt kimaradt. Ha 1-2 vérzés csak úgy kimarad, egyébként szintén teljesen normális, ahogy egy köztes vérzés sem túl veszélyes - ami szerintem neked is lehetett az együttlét után.
Ha esetleg a következő sem jön meg, akkor viszont menj el orvoshoz, de addig nem kell aggódnod :)
Olyan nincs, hogy "biztosra". A terhességi teszteknek van egy pontossága, de ez soha nem 100%, hanem kb 98%. Ez azt jelenti, ha 100 terhes nőnél elvégezzük a tesztet, akkor 98 pozitív lesz, 2 meg negatív. Erre nem lehet mondani, hogy biztosan kimjutatja. Erre van az "erősen valószínű" kifejezés.
2-es köszönjük a széles körű tájékoztatást.
Azért ha bő 1 hónappal az együttlét után negatív a teszt és az illetőnek tünetei sincsenek, akkor talán helyes eredményt mutat.
Még szerencse, hogy ez nem egy nyelvtani kérdés volt, így inkább nem lovagolnék azon, melyik kifejezés lett volna itt helyénvaló... Remélhetőleg, a Kérdező - veled ellentétben - értette a lényeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!