Ha osztálytárs, vagy kolléganő kér tőletek betétet, adtok neki, vagy elhajtjátok?
Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok az ilyesmihez? Ha valaki megkérdez titeket, hogy van e nálatok betét, vagy tampon, és van, akkor adtok neki, vagy nem?2022. nov. 2. 17:08
1/10 anonim válasza:
Mindenképp adok. Én is kerülhetek egyszer szorult helyzetbe.
2/10 anonim válasza:
Nem fordul elő gyakran, hogy kérnek, de mindig szívesen adok.
4/10 anonim válasza:
Ferfikent ugy gondolom, ez pont nem az a fajta keres, amire nemet mondok ha van lehetosegem segiteni. Ha elotte egymas anyjat szidjuk is, kisegitenem
5/10 anonim válasza:
Hogyne adnék!
Bárkivel előfordulhat, hogy nincs nála, mert korán jött meg, vagy a másik táskájában maradt a csomag, akármi.
Ez teljesen természetes dolog.
6/10 anonim válasza:
Persze hogy adok. Nálam mondjuk mindig van 1-2, de ha mégis ilyen helyzetbe kerülnék, akkor örülnék ha kapnék én is. Ez szerintem a minimum kéne legyen nők között.
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy adnék, ha lenne nálam. Adtam már teljesen ismeretlennek is két napos hétvégi tanfolyamon, vagy reptéren várakozva - más most hirtelen nem jut eszembe, de volt több eset is.
8/10 anonim válasza:
Ha lenne nálam, akkor igen. Amíg volt nálam, addig adtam.
Viszont többnyire kelyhet használok az elmúlt években és a váratlan esetekre is többnyire csak mosható betét van nálam.
9/10 anonim válasza:
Persze, adnék, még annak is akit mondjuk nem kedvelek. Nálam mindig van 1-2 darab betét,tampon, sose lehet tudni, mikor kellhet, bár még szinte sose jött meg váratlanul. Sőt még ismeretlennek is adnék. Egyébként talán gimiben egyszer vagy kétszer kért tőlem osztálytárs (rég volt), meg egyszer egy kolléganőm.
10/10 anonim válasza:
Hogyha nekem is csak egy van, akkor nem, mert jártam már úgy, hogy 5 nappal előbb jött meg, mint vártam, és jó, hogy volt nálam tűzoltásra egy tampon.
2-3 esetén, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!