Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 eves vagyok, meg nem jott...

12 eves vagyok, meg nem jott meg. Minden osztalytarsamnak megjott, kiveve engem. Egyebkent olyan fejlett vagyok mint a tobbiek, de megsem. Miert van ez?

Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, és még semmivel sem vagy lemaradva. Az sem biztos, hogy minden osztálytársadnak megjött már, lehet, hogy valaki hazudik róla, mert fél, hogy ciki - ahogyan te is aggódsz most. Elég sokat elárul a dologról szerintem az, hogy akkor kell orvoshoz fordulni, ha 16-17 éves korodig egyáltalán nem menstruáltál még. Addig elég sok év van, ne aggódj, semmivel sem késtél el és teljesen normálisan működik a tested. Egyébként nem fogod élvezni a menstruációt, szóval örülj, amíg nincs gondod rá :)
2017. jún. 9. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mert szerencsés vagy
2017. jún. 9. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 13-14 éves koromban jött meg először. Örülj, amíg nincs rá bajod. Nem kellemes, ha havonta rosszul vagy napokon keresztül és az egyéb kellemetlenségeket ne is említsük...

Most lehet, hogy az osztályban az számít nagylánynak, aki már túl van ezen, de ez csak gyerekes butaság.

2017. jún. 9. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
arról nem beszélve hogy valszeg az osztály fele kamuzik
2017. jún. 9. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, addig jó, amíg nem kell vele szenvedned. 16 éves korodig bármikor megjöhet, bőven ráérsz még.
2017. jún. 9. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 14 évesen jött meg, még ne aggódj.
2017. jún. 10. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Az osztály kb fele füllent...

17 éves korig kell megjönnie.

2017. jún. 10. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:
11 évesen jött meg először ez pont húsz éve volt, akkor még senkinek nem volt meg és én is letagadtam.
2022. júl. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!