Honnan fogom tudni császár után, hogy lettek-e összenövéseim?
Anyukám kolléganője császárral szülte át első és második gyerekét is, és a második csm-kor, műtét közben derült ki, hogy nagyon durva összenövései és letapadásai lettek, ezért vagy 2 órát műtötték még, meg járnia kellett orvoshoz egy darabig.
Viszont semmi panasza nem volt.
Na mármost, nekem csm lesz úgy tűnik, és ha például nem tervezünk több gyereket, de nekem is lesznek ilyen összenövéseim, viszont tünet nélkül, akkor honnan fogom megtudni, ha nem lesz újabb hasi műtét?
A császárvonal oldalon is ezt írják, ami nem igazán nyugtatott meg:
"Tíz, császáron átesett nőből átlag hétnél van valamilyen összenövés, két császármetszés után ennek előfordulási valószínűsége pedig 90% körüli."
Igen, én is így olvasom mindenütt... :(
De hogy lehet így nyugodtan élni utána, hogy lehet ilyen folyamatok mennek végbe az ember testében?
Én meg eleve paragép vagyok sajnos.:(
Nem, nem "k.va mindegy".
(Köszönöm a kultúrált megfogalmazást...)
Mivel az oldalon is írják, hogy még évekkel később is okozhat problémát, attól, hogy nem fáj addig.
Egyébként nem ez volt a kérdésem, ha pedig nem tudsz trágárkodás nélkül megnyilvánulni egy ilyen komoly dologgal kapcsolatban, megkérlek, hogy ne kommentelj.
6-os kommentelő.
Köszönöm a választ, de nem a gyereknevelés nehézségeire lettem volna kíváncsi, főleg úgy, hogy nem tervezek második gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!