Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Számít ez az egy óra valamit...

Számít ez az egy óra valamit fogamzásgátlónál?

Figyelt kérdés

Minden este 7 kor szoktam bevenni,de tegnap este 8kor vettem be,illetve háromnegyed nyolckor.

Viszont van egy kicsike bajom. Visszavitték az órát,és összezavarodtam,hogy most akkor 7kor vegyem be ami ugye tegnap 8 volt,vagy legyen 6 óra,ami 7óra volt.

Jaj remélem értitek,bocsi ha túlbonyolítottam

2022. okt. 30. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem, maradj nyugodtan a szokásos 7 óránál
2022. okt. 30. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

De, baj, PERCRE pontosan ugyanakkor kell bevenned ahogy az orvosod mondta. Mert azt mondta, ugye?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

2022. okt. 30. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Olvasgasd a betegtájékoztatót, hasznos dolog!

Természetesen semmi gond, ha 1 órát csúszol, le van írva, hogy mennyi késés fér bele, és mikor-mi a teendő.

2022. okt. 30. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Hihetetlen, hogy ezt ma már harmadjára kérdezi meg valaki...
2022. okt. 30. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem baj, akkor csak ne vedd figyelembe.

És igen, olvastam, 12óra plussz nem a legjobb. De olvasgattam itt még hasonló kérdésekre válaszokat és írták, hogy annyitól nem lesz baj.

2022. okt. 30. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
A 12 ora es a 1 ora kozotti kulonbseget nem erzed? Szerinted mindenki mas a h.lye, csak te vagy a helikopter?
2022. okt. 30. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Beveszed 7 órakor a gyógyszert mint mindig.Teljesen mindegy 1 óra +- :)
2022. okt. 30. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

Az igazán okos emberenek mondanam hogy 3-4 oras kesessel lehet ezt az orvosom mondta nekem. A tájékoztatóban 12 ora van

Annyira imadom hogy idejon valaki okoskodni es azt hiszi hogy ő a legokosabb kozbe ő legbutább

En is megvoltam kavarodva hogy most akkor mikor de szokasasan en is 6kor veszem be

2022. okt. 31. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!