Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha mindig együttlét után jön...

Ha mindig együttlét után jön ki nálam a felfázás, akkor lehetséges, hogy a páromnak nemi betegsége van?

Figyelt kérdés
Gyakran vagyok felfazva, és szinte kivétel nélkül együttlét után tér vissza. Többször voltam antibiotikummal kezelve, de amint meggyógyultam és szeretkeztünk, mindig visszaestem. A párom egyébként teljesen tünetmentes.

2022. okt. 30. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Őt nem szokták kezelni?
2022. okt. 30. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem
2022. okt. 30. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

A felfázás hugyúti fertőzés, nem nemi betegség!

Szex után el szoktál menni pisilni?

[link]

2022. okt. 30. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Szex után el kell menni pisilni, akkor is ha nem mentél el, és mindketten mosakodjatok előtte. Körmöt vágni, körömkefe, és ne nyúlkáljon mindenhova pl fenekedhez aztán a puncidhoz.

A felfázásnak a hidegez nincs köze, a húgycsövedbe megy fel valami, eléri a hólyagot és ott aztán kalamajkákat okoz.

A pasiké hosszabb, az övékbe kevésbé megy bele, de ők is fel tudnak fázni.

2022. okt. 30. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Olvass utána a nászutas betegségnek. A felfázás egy húgyúti fertőzés. Jó rá a tőzegáfonya kapszula és a medveszőlő tea. És szex után rögtön menj el pisilni. Nálam ez mindig működött.
2022. okt. 30. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem feltétlenül nemi betegsége van, de más a nemiszervén lakozó mikroorganizmusok összetétele, mint amihez te hozzá vagy szokva. Ami nála nem okoz gondot, az nálad igen. Erre találták fel (többek között) a gumi óvszert
2022. okt. 30. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
7%

Lehet ezt szépíteni, de valszeg a párod higéniája hagy kivetni valót.

Igen, kellemetlen beszélgetés lesz, de meg kell ejteni.

2022. okt. 30. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
7-es Ez nettó hülyeség!
2022. okt. 30. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Ugyanígy voltam mint te, aztán azt vettem észre hogy már krónikus húgyhólyagfertőzésem van (ugye évi 6 fertőzéstől már krónikusnak szàmít. Én ezt csináltam végig, sorrendbe, vedd iránymutatónak, ez egy hosszú, 2-3 éves folyamat volt:

-vizelettenyésztés fertőzéskor (pozitív lelet ecoli)

-vizelettenyésztés fertőzés nélkül (negatív lelet)

-nemibetegség vizsgálatok (mind negatív)

-nemibeteg vizsgálatok partnernél (mind negatív)

-uro vaxom kúra (nem segített)

-húgyhólyagtükrözés kórházban (sérült GAG réteg ami a hólyag belső fala, gondolom a sok antiviotikum már kimarta)

-cystistat kezelés 4x a gag réteg visszaállítására

-Strovac injekció alapimmunizálás majd 1 évre rá booster frissités

Most nincs hólyaghurutom már 1 éve.

2022. okt. 31. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!