Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történne, ha egy más által...

Mi történne, ha egy más által használt betétet, vagy tampont használna valaki, vagy éppen 2x használnánk fel ugyanazt a betétet?

Figyelt kérdés

Figyelem, a kérdés csupán elméleti szintű, és talán nem is túl életszerű, de azért kíváncsi vagyok, hogy melyik esetben mi lenne:

- olyan betétet használnánk, amit más már használt korábban (pl. ott lett hagyva mosdóban, illetve tavaly láttam olyan kérdést, hogy 2 lány elment túrázni, az egyiknek a tampon mellett volt bent betét is, a másiknak meg épp akkor jött meg, és hogy legalább a betétet odaadhatja-e a másiknak, bolt meg nem volt a közelben. Most nem találom, nem tudom, igaz volt-e a kérdés, vagy sem...)

- Ugyanazt a betétet (vagy tampont) próbálnánk meg kétszer használni magunk. Pl. egy éjszakait a következő éjszakára megint ugyanazt.

A kérdés pedig: melyik esetben mi történne?

(Remélem maradhat a kérdés attól, hogy nem gyakorlati jellegű, és normális válaszokat légyszi. Köszönöm)

2022. okt. 30. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát mi történne? Reméljük semmi! Viszont gyakorlatban nem tudnád kivitelezni. Ha például egy megtelt éjszakai betétet egy napig dunsztolsz, az már eleve iszonyatos büdös lesz. Hidd el, nem akarnád újra használni és nem is tudnád, mert nem tudna újra annyi vért felszívni.

Hogy másét használni? Nagyon nem ajánlatos. Semmiképp sem tennék be olyan betétet, ami már más nő nemi szervével érintkezett. Nagyon nem higiénikus és enyhén szólva is undorító.

Más megtelt tamponját, meg végképp nem tudnád használni.....

Szóval a kérdésed elméleti reméljük az is marad. 36 éves vagyok, de még ilyen soha eszembe nem jutott.

Egyébként ha menstruálsz egyébként is illik kb. 4 óránként cserélni.

2022. dec. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!