Lányok, nektek van, hogy menstruációs időszakon kívül is szükséges napi többször bugyit cserélni?
Erős folyásom van, nem eü probléma csak alkati dolog, anyának és a két lánytesómnak is így van. Nem tudom miért lenne higiénikusabb nedves bugyiban ülni a munkában, ami a húzósabb napokon még kicsit át is áztathat. 30 vagyok, pár hónappal azelőtt hogy először megjött már kellett a tisztasági. Naponta használom sosem irritált. Anyának se volt vele baja pedig ő még régebb óta használ. Büdösödni?! Ha sok a folyásom (jellemzően ciklus közepe plusz menstruáció előtt után pár nap), akkor cserélem napközben is. Amúgy kibírja reggeltől estig. Reggel zuhany, este fürdés, ennyi a nagy titok 🤦♀️ És ha nincs annyi folyásom akkor éjszakára nem teszek be, sőt bugyit se veszek a pizsamanadrág alá, hogy kicsit "szellőzzek"
Az meg kit érdekel, hogy milyen anyagokkal gyártják? :D Egy csomó dolog gyártásához használnak vegyi anyagokat, ruhák, sminkek, körmös alapanyagok stb. Mégse lesz bajod tőlük amikor használod őket...
11 csakhogy a szemérem dombod és a kisajkaid pont nem a porcelánporral meg a szempilla spirállal érintkeznek.
Engem pl érdekel. Van csomó más sokkal jobb alternatíva, amikkel nem juttatsz magadba káros anyagokat. Az a te dolgod, hogy napi szinten juttatod a hüvelyedbe pl a hipót, de mást ne bátoríts erre.
Szóval aki tisztasági vagy bármilyen betétet használ az hipót juttat a hüvelyébe? Ezt a marhaságot honnan szedted?! Amúgy kíváncsi lennék a bugyi gyártásához mennyi vegyi anyagot használnak? Akkor aki bugyit hord, az is hipót juttat a hüvelyébe?
Amúgy meg a kérdező (hacsak nem egy fétises troll, bár privátot még nem kaptam most) arra volt kíváncsi, hogy mit lehet tenni az erős folyással. Én pedig leírtam, hogy én tisztaságit szoktam tenni rá. Ahogy egy másik válaszoló is. Így működik ez az oldal, erre való. Ha van jobb ötleted oszd meg és ne velem kötekedj.
És gondolom ezek a tudósok olyan oldalakon írnak, ahol el is akarnak adni neked valamit a tisztasági betét helyett háromszor annyiért.
Amúgy meg oké, hogy a bugyi pamut, de a gyártása során se használnak semmit? Meg sose mosod ki? Vegyi anyagokkal? Meg miért ilyen fontos neked, hogy megtérítsd az embereket? Mindenki azt használ ami neki kényelmes...
16 ha arra gondolsz, hogy mosható betétet akarnak eladni... Nos nem tudósok adják el őket, de amúgy meg pénztárca és környezet barátabbak is....
Vannak olyan mosó szerek, amikben nincsenek káros vegyi anyagok, plusz te magad is tudsz mosószert gyártani teljesen természetes anyagokból.
Én nem térítek meg senkit, mindenki azt használ, amit akar, de ne vegyetek már rá egy lányt arra, hogy a menstruációk közötti időszakban is adagolja magába a vegyszereket úgy, hogy mondta, neki kellemetlen.
És a kamu infókat pedig nyilvánvalóan kijavítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!