Lányok, nektek van, hogy menstruációs időszakon kívül is szükséges napi többször bugyit cserélni?
Menstrualciokor nem szoktam mert nem azok at kb soha
Fiatalabb koromban elofordult
Sajnos iskolaban is
Mivel hat idohoz vagy kotve mikor tudsz cserelni
Munkahelyen barmikor tudom
De ha nincs meg se szoktam naponta tobbszor
Mi az ertelme? Nem ertem
"Mi az ertelme? Nem ertem"
Az, hogy ez a menstruációfétises.
Még menstruáció idején sem kell napi többször alsóneműt cserélni, nemhogy azon kívül.
8 ugye tudod, hogy a betétek nahyon nem tesznek jót? Irritálja a bőrt, könnyen büdösödik és olyan vegyszerekkel kezelik, hogy el érjek a megfelelő illatot vagy szint egy ilyen betétnél, amikhez kesztyűvel se szívesen érnél, mint például a hipo, ami pont a tested egyik legérzékenyebb részéhez ér órákon át. Nem egészséges az a 4-6 nap sem, amíg használni kell, azon kívül pedig még annyira sem jó használni.
9 neked talán megfelelő lehet a mosható tisztasági betét, amely érzete hasonló, mint a fehérneműd, ezért nem irritálja, viszont a nedvességet nagyon jól fel tudja szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!