Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen huvelybetegseg lehet...

Milyen huvelybetegseg lehet az alabbi?

Figyelt kérdés

Az elobbi kerdes inspiralta, mert en is huvelygombara gyanakodtam, de pont egy cikk is elem kerult ma, hogy a gomba budos, darabos, viszket stb, nekem semmi ilyen tunetem nincs, szimplan nagyon eros folyas, de nem darabos, hanem nyalkas. Nem normalis mennyiseg, kb mintha menstrualnek, olyan adagok jonnek ki naponta tobbszor. A szaga ugy vettem eszre, valtozik a ciklusomtol fuggoen, van amikor szuros, de van amikor teljesen szagtalan. A menstruaciom emellett normalis.

Tudom, hogy van normal huvelyfolyas, es van akinek tobb, van akinek kevesebb, de olyanrol nem hallottam, hogy ilyen zavaro merteku legyen.

2022. okt. 24. 02:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Van akinek kevesebb, másnak több, és sajnos van akinek zavaró mértékű. Lehet a tiéd is normális, de nézesd meg.
2022. okt. 24. 02:51
 2/3 anonim ***** válasza:

a szúrós szag azért annyira nem megnyugtató, az akár fertőzés is lehet.

a nyálkás "tojásfehérje" szerű folyás ovuláció környékén jellemző inkább, ami normális. azon kívül nem tudom hogy az e.

2022. okt. 24. 04:04
 3/3 anonim ***** válasza:

A szúrós szag + megnövekedett mennyiség nem oké.

Ha szagtalan lenne, azt nondanám, rendben van, így azonban... menj orvoshoz.

2022. okt. 24. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!