Nem merem elkezdeni újra a fogamzásgátlót, mert régen mehszajsebem lett tőle, tapasztalatok? N29
Röviden a lényeg : 16 évesen kaptam először Lindynette 20 tablettát, amit 7 évig szedtem.
Mehszajsebem lett tőle, ami igazából konkrétan panaszt nem okozott, kivéve nsgyon ritkán vérzett szex után, illetve ennek tulajdonítottam egy idő után a rendszeres fertozeseket. A nőgyógyászhoz jártam minden évben, szerepelt a lapomon ez az elváltozás, de azt mondta, nincs vele teendő.
Végül elhagytam à gyógyszert, és 4-5 hónap után láss csodát, a mehszajsebem megszűnt (kézzel is éreztem, hogy más a hám, innen tudom). Azóta sem jött vissza, egy hete voltam orvosnál, szép ép hám. Ellenben Harmonet fogamzásgátlót írt fel, amit nagyon gondolkodom, hogy elkezdek e szedni.
Ha jól tudom, vannak a tablettanak pozitív hatásai (szebb haj, szebb bőr, illetve egy időre nyugalomba helyezi a szervezetet, véd a cisztak ellen), de mivel a harmonet gyakorlatilag ugyan az, mint a Lindynette, gondolom, ez a probléma ismét visszatérne.
Tapasztalatok, vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!