Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinél hogy megy?

Kinél hogy megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne felétek, akik fogamzásgátlót szednek.

Nálatok a "havi vérzés" milyen?

Ez függ valamitől? Igazából arra lennék kíváncsi, mennyire van meg, mennyire fájdalmas, mennyire erős.

Tudom, nyilván mindenkinél más de kíváncsi lennék kinél hogy megy

Előre is köszönöm 🥰

2022. okt. 23. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Nálam kb 1 hét voltde az állaga más volt. Ilyen átlátszóbb, ragacsosabb, pirosabb.
2022. okt. 23. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Nekem csak kicsivel volt gyengébb, mint mikor nem szedtem (5 nap, első nap kevés, 2-3. nap bővebb, utána kevés, végen csak barna), és a görcsök is valamivel enyhébbek, de voltak.

De a tabletta fajtájától is függ. Amelyiknél rövidebb a szünet, ott általában a vérzés is jóval kevesebb.

2022. okt. 23. 16:27
 3/5 Metionin ***** válasza:
38%
Mióta tablettázok, kétféle vérzésem szokott lenni. Az egyik típus az, amikor vannak görcseim, fáj de korántsem annyira, mint tabi előtt amikor rendszeresen az ügyeleten kötöttem ki. Ilyenkor kb. a görcs az egyetlen tünet, a egész cucc rögtön sok, piros vérrel indul meg. A másik féle, amikor nem igazán érzek görcsöket csak azt a kellemetlen, nyomó súlyos érzést az alhasamban, amihez émelygés, szédülés társul. Tabi előtt hánytam is minden alkalommal, szerencsére ezt a gyógyszer megszüntette. Jellemző, hogy ez a fajta lassabban is indul meg, sok barnázással és csak egy jó fél nap után lesz rendes vér. Szóval van a "fájós" meg a "rosszullétes", mikor melyik. Összességében mindkettő sokkal de sokkal jobb, mint a tabi előtti állapot, amikor minden volt és sokkal erősebben. 13 éve szedem amúgy és azóta mindig ez a kétféle vérzés váltakozott.
2022. okt. 23. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Teljesen fájdalommentes, közepes erősségű, 4-5 napos menstruáció-> 3-néha 4 napos maszatolàs, barnázás lett. Tehát a vérzés erőssége jelentősen csökkent. Első 3-4 hónapban még nem volt annyira nagy változás, utána igen. Két évig szedtem. (Nem ez volt a kérdés, de soha többet nem akarom szedni).
2022. okt. 23. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
*megvonásos vérzés*
2022. okt. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!