A szűzhártya elszakadása mindig fájdalmas? Vérrel jár? Mennyi vér szokott ilyenkor távozni? Mennyire fáj?
Figyelt kérdés
Neked mennyire fájt, 10-es skálán?2022. okt. 20. 08:43
1/16 anonim válasza:
Nem volt vér. A fájdalom kb. 2/10.
2/16 anonim válasza:
Nálam nem volt vér, fájdalom sem, inkább diszkomfort hogy “miértnem megy már be”. Én azt hittem könnyebb lesz de 2-3x kellett próbálkozni míg átszakadt.
3/16 anonim válasza:
Fájdalom volt, vér észrevehető mennyiségben nem. A szülés rosszabb. A fájdalom éppen elég erős ahhoz, hogy csak olyannal éld át, aki szeret annyira, hogy odafigyel, hogy neked ez egy jó emlék legyen.
4/16 anonim válasza:
Nem szakad el ott semmi, max berepedezik (de sokaknál már sport közben is), a fájdalom pedig azért van, mert előtte még soha semmi nem járt benned (kivéve, hogyha vibrátorral maszturbálsz), és ki kell tágulnia.
3-as, a szüzességet nem kell misztifikálni. Nem nagy fájdalom, és egy idegen is figyelhet rád, nem kell ahhoz "szerelmesnek" lenni.
Az exem pl rhadtul tett rá, hogy nekem milyen lesz az első.
Vér nem volt, fájdalom 8/10 a partner totális leszromsága miatt.
5/16 anonim válasza:
A párommal az első szex is fájt, az olyan 2/10, de ő figyelt rám (nála előtte már 9 hónapja nem voltam férfivel).
6/16 anonim válasza:
10-es skálán olyan 5-6. Kevés vér volt viszonylag, érdekes módon a második alkalom után jobban véreztem (gondolom, akkor leszakadhattak még darabok), bár az meg nem fájt már különösebben.
7/16 anonim válasza:
Teljesen különböző a fájdalom és a vérmennyiség is. Nem lehet igazán előre felkészülni rá
8/16 anonim válasza:
Miért vannak lepontozva a sajàt, megélt élményes vàlaszok? Ennek így semmi értelme.
9/16 anonim válasza:
Ebben a kategóriában mindig sokan le vannak pontozva. Elég zavaró. Én már 62%-nál járok, pedig nem szokásom trollkodni.
10/16 anonim válasza:
Egy választ elfelejtettél lepontozni, siess vissza gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!