Esténként,amikor felhelyezem a Klion D hüvelykapszulát?
Figyelt kérdés
Akkor nem ihatok alkoholt?
Mert úgy tudom elvégre antibiotikum...de ugye lentre használom, csak belegondoltam,hogy bent van a szervezetembe, és akkor az alkohollal nagyon ártalmas?
2022. okt. 18. 01:31
1/7 anonim válasza:
Igen , felszívódik , tehát bekerül a vérkeringésedbe . Nem véletlenül írják a betegtájékoztatóra, hogy ne fogyassz alkoholt az antibiotikumra .
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom a szájon át szedhető klion az antibiotikum hatású. A hüvelykúp az nem.
3/7 anonim válasza:
1-es vagyok
Nem vagyok biológus és lehet rosszul tudom , de a hüvelykúp hatóanyagai: 100 mg metronidazol és 100 mg mikonazol-nitrát. A metronidazol egy antibiotikum .
4/7 anonim válasza:
Nekem az orvos és a gyógyszerész is azt mondta nincs hatással a fogamzásgátlóra..
Na akkor hogy van ez?
5/7 anonim válasza:
1-es vagyok
Úgy tudom ami csökkenti: doxiciklin, penicillinek, rifampin , Sumetrolim.
6/7 anonim válasza:
Mármint a fogamzásgátló hatását csökkenti
7/7 anonim válasza:
Én azt gondoltam minden antibiotikum..
De ezt jó tudni köszi. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!