Klion 250 tabletta jó a hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Sajnos kovidos vagyok és antibiotikumot kell szedjek. Ezzel együtt meg is jelent a hüvelygomba. Fogékony vagyok rá,főleg ha antibiotikumot szedek. Ha előfordul akkor mindig nőgyógyászhoz megyek. Most viszont a karantén miatt nem tudok elmenni. Szóltam a háziorvosnak, hogy tud e esetleg segíteni ebben. Ugyanis nagyon előjött,a canesten kombi nem hatott rá teljesen. Klion 250 mg szájon át szedhető gyógyszert adott rá,de erre meg rá van írva,hogy candida fertőzésnél még jobban fellángolhat a betegség. Hát így most kétségbe estem,mert nem merem bevenni. Az orvos azt mondta arra való. A kórházban a nőgyógyászati szakrendelést nem értem el. Írták már fel másnak is ezt a gyógyszert?2022. júl. 18. 12:09
1/4 anonim válasza:
nem jó. Klion az az anaerob baktériumok ellen hat, gomba ellen hatástalan.
2/4 anonim válasza:
Nagyon nem stimmel, amit a háziorvos mondott!
3/4 A kérdező kommentje:
Írt még ki gyno-pevaryl kúpot is. Azt elhasználom. Ezt a tablettát nem veszem be. Közbe elértem a nőgyógyászatot is. Gyógyszert nem adnak,de ők is azt mondták ezt ne szedjem be... Majd ha kikerülök a karanténból menjek el orvoshoz..
2022. júl. 18. 12:30
4/4 anonim válasza:
A gyno pevaryl való gombára, a Kliont felesleges lenne beszedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!